Helyi hírek 2021. szeptember 26. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hírei
Évközi 26. vasárnap –2021. szeptember 26.

1. Hétfőn Páli Szent Vince áldozópap emléknapja, szerdán Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe, csütörtökön Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja, pénteken Lisieux-i Szent Teréz emléknapja, szombaton pedig a Szent Őrzőangyalok emléknapja lesz.

2. Hétfőn este ½ 6-tól Bibliaórát tartanak a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak. Hétfőn este ½ 7-kor pedig a Szent József Kör gyűlése lesz a Közösségi Házban.

3. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

4. Október 1-jén, pénteken elsőpéntek lesz, szokás szerint 24 órás szentségimádással.

5. Októberben hétfő kivételével minden nap este 5 órakor elimádkozzák a Rózsafüzért a templomban. Mindenkit szeretettel hívnak, hogy közös imádságunkkal kérjük a Szűzanya közbenjárását egyházunkért, hazánkért, papjainkért, családjainkért és templomi közösségünkért.

6. Jövő vasárnap, október 3-án, az este 6 órai szentmise keretében szolgáltatják ki a betegek szentségét. Kérik, hogy aki szeretné felvenni ezt a szentséget (idős kora vagy súlyos betegsége miatt), az szíveskedjen feliratkozni a plébánia irodájában vagy a sekrestyében. Jövő vasárnap délután 4 órától lesz gyónási lehetőség is a templomban.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
         

Kövessen minket a Facebookon is!