Helyi hírek 2021. szeptember 27. 07:00

25 éve működik Félegyházán a polgárőrség

Képgaléria
25 éve működik Félegyházán a polgárőrség
A Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület szeptember 24-én tartotta jubileumi közgyűlését a városházán. Az elmúlt 25 évet értékelő beszámoló és a hozzászólások után jutalomban, elismerésben részesültek a térség legaktívabb polgárőrei. A város és a térség közbiztonsági helyzete sokat javult az utóbbi időben, amiért tisztelet és köszönet illeti a Polgárőrséget – mondta Csorba Sándor, a Lovas és a Határvédelmi Polgárőr Tagozat elnöke.

Az ünnepi közgyűlésen Marczényi Csaba helyi elnök összegezte az elmúlt 25 év történéseit, és az elkövetkező évek feladatait. Csányi József polgármester is köszöntötte a polgárőröket és átadta a város elismerő oklevelét a közösségnek.

Csorba Sándor kitüntetéseket adott át. Kiváló polgárőr jelvényt kaptak a kiskunfélegyházi járásból: Kis-Czakó Lászlóné, Kővágó György, Rakovszky Zsolt, Tóth István, Tarjányi János, Petrovics Tamás, Tímár Zsolt, Palatinusz Ferenc, Bencsik Gábor, Mészáros István, Mészáros Sándor, Tóth Sándor, Ihász Antal,
Zöldi Kovács József.

A kiskunmajsai járásból: Kálló József, Czirkó Szabolcs, Sisákné Zámbó Ágnes, ifj. Gulyás András, Gombos Mónika, Zelei Csaba, Borbás Norbertr, Gregus Imre, V. Tóth János, Bodor Lajos.

Valamennyi polgárőr egy emléklapot kapott, ami a 25. évfordulóra emlékeztet.
         
Fotó: Fantoly Márton
    

Kövessen minket a Facebookon is!