Helyi hírek 2021. szeptember 29. 09:00

Mihály-napi vásár lesz a Dózsa Óvodában

Mihály-napi vásár lesz a Dózsa Óvodában
Mihály-napi vásárra várják a gyermekeket és szüleiket, az érdeklődő családokat október 1-jén, pénteken 14:30-tól a Dózsa György utcai Óvoda udvarára.

Több évtizedes hagyománya van a Mihály-napi vásárnak az óvodában – tudtuk meg Gémesné Gulyás Bernadett intézményvezető-helyettestől. A hagyományápolás, az őszi betakarítás, a szezonális termények voltak és vannak most is középpontban, de nyilvánvaló, hogy újdonságokat is tartogat az idei vásár.

15 órakor a Langaléta Garabonciások műsorát élvezheti a közönség, vásári komédiával bűvölik el a kicsiket és nagyokat. Természetesen idén sem marad el a kézműveskedés: lesz mézeskalács díszítés, madárijesztő készítés és őszi termésfüzér is készül a kis kezek által. Újdonságként, első alkalommal szerveznek szkanderversenyt, erős apukáknak, amelynek a fődíja a Center Gym jóvoltából egy kondibérlet. Természetesen étel és ital is bőségesen rendelkezésre áll, viszont idén már eldobható evőeszközök és poharak helyett környezettudatosabb megoldást kínál az óvoda. A vásári forgatagot 17 órakor az Art Kingdom Manó táncosainak műsora zárja Buri Dóra vezetésével.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Z. A. 
    

Kövessen minket a Facebookon is!