Kultúra 2021. október 12. 16:00

Újra vadászik a magyar James Bond – videóval

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfilmben bújik James Bond bőrébe. A magyar James Bondként emlegetett producer, műsorvezető egy igazán merész lépésre szánta el magát új kisfilmjében.

Tordai István ugyan nem először alakítja a kémfilmek hősét, most azonban egy nagyon komoly tétje is van annak, hogyan játssza el a szerepét. A kisfilmet ugyanis nem csak hazánkban, hanem több más országban is szeretnék majd bemutatni, ami akár a világsikert is meghozhatja az autóstesztekben profi műsorvezetőnek.– Ez büszkeség nekünk és úgy vélem Magyarországnak is. A klip fő üzenete, érzékiség, elegancia, luxus és a legfontosabb: vadászat. Nő és férfi. Körforgás. Még ha nem is vesszük észre, de életünk jelentős részében vadászunk és ez az ősember óta nem változott, csak finomodott. Erről szól a filmünk – árulta el Tordai István.A jelenetek nagy részét a Gödöllői Királyi Kastélyban és a Hungaroringen vette fel a stáb. A szexis női szereplőt Konkoly Ágnes alakítja.

Formába hozta magát

Tordai a szerep miatt korábban már sok kilótól megszabadult, de az újabb felkérés végett tovább edzett.– Az előző film főszerepe miatt két és fél hónap alatt 15 kilót adtam le, de nem álltam meg. Tovább edzettem és az új film forgatásának napjáig megszabadultam még 5 kilótól. Mínusz húsz kiló. Megterhelte a szervezetem, de bele kellett férnem a rám szabott öltönybe. Már nagyon utálom a fogyókúrát, de nem hízhatok vissza, mert amióta átléptem a negyvenet, azóta folyamatosan érkeznek a modell munkák, amin bevallom el szoktam csodálkozni, de úgy látszik engem most talált meg egy ilyen időszak – tette hozzá Tordai István a magyar James Bond.
    

Kövessen minket a Facebookon is!