Kultúra 2021. október 12. 16:00

Újra vadászik a magyar James Bond – videóval

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfilmben bújik James Bond bőrébe. A magyar James Bondként emlegetett producer, műsorvezető egy igazán merész lépésre szánta el magát új kisfilmjében.

Tordai István ugyan nem először alakítja a kémfilmek hősét, most azonban egy nagyon komoly tétje is van annak, hogyan játssza el a szerepét. A kisfilmet ugyanis nem csak hazánkban, hanem több más országban is szeretnék majd bemutatni, ami akár a világsikert is meghozhatja az autóstesztekben profi műsorvezetőnek.



– Ez büszkeség nekünk és úgy vélem Magyarországnak is. A klip fő üzenete, érzékiség, elegancia, luxus és a legfontosabb: vadászat. Nő és férfi. Körforgás. Még ha nem is vesszük észre, de életünk jelentős részében vadászunk és ez az ősember óta nem változott, csak finomodott. Erről szól a filmünk – árulta el Tordai István.



A jelenetek nagy részét a Gödöllői Királyi Kastélyban és a Hungaroringen vette fel a stáb. A szexis női szereplőt Konkoly Ágnes alakítja.

Formába hozta magát

Tordai a szerep miatt korábban már sok kilótól megszabadult, de az újabb felkérés végett tovább edzett.



– Az előző film főszerepe miatt két és fél hónap alatt 15 kilót adtam le, de nem álltam meg. Tovább edzettem és az új film forgatásának napjáig megszabadultam még 5 kilótól. Mínusz húsz kiló. Megterhelte a szervezetem, de bele kellett férnem a rám szabott öltönybe. Már nagyon utálom a fogyókúrát, de nem hízhatok vissza, mert amióta átléptem a negyvenet, azóta folyamatosan érkeznek a modell munkák, amin bevallom el szoktam csodálkozni, de úgy látszik engem most talált meg egy ilyen időszak – tette hozzá Tordai István a magyar James Bond.
    

Kövessen minket a Facebookon is!