Közélet 2014. október 22. 18:25

Megbékélést a városnak!

Képgaléria
Október 22-én, szerdán megtartotta alakuló ülését Kiskunfélegyháza új képviselő-testülete. Az eseményen ünnepélyes keretek között esküt tett Csányi József polgármester, a 14 képviselő, a bizottságok külsős tagjai, továbbá Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek.

























Az eseményen jelen volt Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, aki köszöntőjében - az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc ünnepének előestéjén – Teleki Pál szavait idézte: „Bátor nemzet vagyunk, de hiányzik belőlünk a hétköznapok bátorsága. Ez lelki bátorság, amely nem a nekimenésnek, hanem a kitartásnak a bátorsága.” Ezt, továbbá lelki egészséget és megbékélést kívánok a képviselőtestületnek, a polgármesternek és a városnak! – mondta Lezsák Sándor.

Csányi József polgármesteri programját ismertetve hangsúlyozta: konszenzusos együttműködésre törekszik. A megfogalmazott célok között kiemelte a Fürdőszálló felújítását, a szülészet visszaállítását, a város termálvizeinek hasznosítását, a közvagyon kétes üzleti aspiránsoktól való megmentését és 500 új munkahely létrehozását. Ahogy fogalmazott „ez nem politikai szín, hanem szív kérdése. A mi szívünk Kiskunfélegyházáért dobog”. 

T. T.

Fotó: Kürti László

Kövessen minket a Facebookon is!