Helyi hírek 2021. október 4. 10:00

Hatvanadik érettségi találkozójukat tartották a Móra gimi egykori növendékei

Hatvanadik érettségi találkozójukat tartották a Móra gimi egykori növendékei
Kapus Béláné foglalta össze a Móra Gimnázium öregdiák találkozójának élményeit a 60. érettségi találkozójukat ünneplő egykori növendékek nevében.

Köszönjük dr. Kása Zsuzsanna igazgató asszonynak a meleg, kedves fogadást, az iskola mai életéről szóló beszámolóját. Örömmel elevenítettük fel a régi emlékeket, majd a Holló galériában Papp Gáspár, volt osztálytársunk vendégszeretetét élvezhettük, gyönyörködtünk csodaszép kerámiáiban, köszönjük az ajándékot!

A könyvtárban dr, Tóth Ákos, volt osztálytársunk gazdag életútjáról hallhattunk, láthattunk hangulatos beszámolót. Kevesen voltunk, de igazi, élménydús nap volt.

A találkozón jelen voltak: dr. Cserép Józsefné (Tapody Klára), Mallár Józsefné (Meskó Emőke), Nyíki Emília, Papp Gáspár, dr. Tóth Ákos, Tarjányi Mihályné (Görög Klára) és e sorok írója, Kapus Béláné (Parádi Lenke).

Halottaink emléke közöttünk él: Kanyó Katalin, Luczó Mária, Némedi Zsuzsanna, Szabó Piroska és szeretett osztályfőnökünk, dr, Héjjas Zoltán. Szép emlékekkel gazdagodtunk, a 60 év emlékeit szívünkben őrizzük. Köszönjük, hogy megérhettük ezt az évfordulót
számolt be az egykori diák.

       

Kövessen minket a Facebookon is!