Helyi hírek 2021. október 17. 10:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi 29. vasárnap – 2021. október 17.

1. Férfiak és édesapák részére lesz találkozó hétfőn este 6 órakor a Közösségi Házban. Szeretettel várják őket.

2. Októberben hétköznap az esti szentmise után, szombaton és vasárnap az esti szentmise előtt ¼ 5-től elimádkozzák a Rózsafüzért.

3. Ministránsfoglalkozást tartanak minden szombaton délután 2 órától a sekrestyében, amelyre minden érdeklődő fiút és lányt várnak. Továbbra is várják a plébánián a bérmálkozásra készülő középiskolásokat péntekenként este 6 órára.

4. Október 30-án és 31-én lesznek a sírszentelések a temetőkben. Akik szeretnék megszenteltetni elhunyt hozzátartozójuk síremlékét, jelezzék a plébánián!

5. Október 31-én, vasárnap a ½ 11-kor lesz a házassági évfordulójukat ünneplő párok közös hálaadó szentmiséje. Kérik, hogy a házaspárok jelentkezzenek a plébánián.

6. Október Mária hónapja. Ez alkalomból október 31-én, vasárnap az esti mise után 6 órakor „Ave Maria” címmel hangverseny lesz a templomban. Szeretettel hívják az érdeklődőket.

7. Kérik a kedves híveket, ha anyagi lehetőségeik engedik, fizessék be az egyházi adót, melynek összege aktív dolgozók esetén 5000, nyugdíjasok esetén 4000 forint évente. Az egyházi adót be lehet fizetni a plébánián vagy postai csekken, amelyek a padok mögötti asztalról elvihetőek.

     

Kövessen minket a Facebookon is!