Helyi hírek 2021. október 20. 08:00

Ingyenes ebéd az őszi szünetre

Ingyenes ebéd az őszi szünetre
Déli meleg főétkezést kínál 5 hónapos kortól Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében az őszi szünet munkanapjaira a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére.

A 2021/2022-es tanév őszi szünetében 5 munkanapon – október 25-étől október 29-éig – nyújtja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő e napjai alatt iskolai, óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül, valamint igény szerint soron kívül is be lehet benyújtani a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.), telefonon pedig a 76/562-047-es számon adnak tájékoztatást.

A szünidei étkeztetést a Szikra-Vill Kft. konyhája nyújtja. (Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma épületének konyhája, 6100 Kiskunfélegyháza Kossuth u. 34.)    
         

Kövessen minket a Facebookon is!