Sport 2021. október 21. 16:00

Egy győzelem, két vereség

Egy győzelem, két vereség
Három mérkőzést játszott a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) U13-as csapata a 3. fordulóban.

Félegyháza TSI – Kiskunmajsa 0-1

Bodor Leon edző: – A srácok küzdöttek az első félidőben helyzetek sorát válthattuk volna gólra, de sajnos a kapu előtt kapkodtunk és csak a kapufát tudtuk megrezegtetni. Fordulást követően a majsai csapat átvette az irányítást a mérkőzés felett és beszorította a srácokat a saját kapujuk elé, aminek a következtében megszületett a mérkőzést eldöntő gól.


Félegyháza TSI – Kunszállás 1-2

Gól: Szerencsés-Fekete Dávid
Bodor Leon edző: – Küzdelmes mérkőzésen a kunszállási csapatnak többször sikerült gólhelyzetet kialakítani, aminek a következtében 2x is bevették a kapunkat. Csak a szépítésre futotta az erőnkből. Palásti Roland a kapu előtt volt harcos, és sikerült labdát szereznie, amit Szerencsés-Fekete Dávid gólra tudott váltani.


Pálmonostora – Félegyháza TSI 0-6

Gól: Huszka Milán (3), Hernádi Zalán, Fekete-Gürtler Bence, Szerencsés-Fekete Dávid
Bodor Leon edző: – Az utolsó mérkőzésre kijött a különbség a két csapat között. Néhol tetszetős adogatással és rengeteg gólhelyzet kialakításával sikerült megszerezni a győzelmet.

A csapat névsora: Giljon Gergely, Gulyás Barna, Fekete-Gürtler Bence, Tarjányi Simon (csk), Farkas Tamás, Szetlik Zsombor, Hernádi Zalán, Palásti Roland, Such Balázs, Huszka Milán, Horváth Bence, Fekete Olivér és Szerencsés-Fekete Dávid.



A mérkőzéseket követően a csapat a klubszobában közös pizzázással zárta a napot.
     

Kövessen minket a Facebookon is!