Helyi hírek 2021. október 30. 13:00

Halottak napját érintő forgalmirend-változások

Halottak napját érintő forgalmirend-változások
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja az október 30. és november 1. között a Felső- és Alsótemetőkbe látogató járművezetőket, hogy a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak.

November 1., hétfő 22 óráig:
Tilos a megállás, parkolás az Alsótemető, Jókai u. temető felőli szakaszán és az Irányi Dániel utca teljes szakaszán (Shell üzemanyag-töltő állomásig) a belváros felöli oldalon.

Az Alsótemetőnél a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtása az Irányi Dániel utca felől a főbejáraton, a Csanyi út felől (Bozóki sírköves melletti úton) és a Nap utca felől a hátsóbejáraton történik.

November 1., hétfő 22 óráig:

Tilos a megállás, parkolás a Nádasdy utca, Ficsór József utca és temető közötti szakaszán, mindkét oldalon, illetve ezt a szakaszt egyirányúsítják, gépjárművel behajtani csak a Ficsór József utca felől lehet.

A Felsőtemető területére a forgalomirányítók csak a mozgássérült, mozgásában korlátozott személyeket szállító gépjárművek behajtását engedélyezik.


A Felsőtemető a Radnóti utca felől is megközelíthető lesz, a behajtás csak a ravatalozóig engedélyezett.

A Felsőtemetőnél a gépjárművek a temetőt az északi, Radnóti u. felőli kapun tudják elhagyni, a temetői út egyirányúsítása miatt. 


A Felsőtemető parkolójából a kihajtás a B. Szabó József utcán, az 5-ös főúti körforgalom irányába (a Spar áruház felé) történik.

A városüzemeltetési osztály munkatársai, valamint a forgalomterelésben résztvevő rendőrök, polgárőrök tisztelettel kérik az érintett lakókat, közlekedőket a megváltozott közlekedési rend betartására.

A temetők október 30-ától november 1-jéig 6 órától 22 óráig tartanak nyitva. A temetőkben csak nyitvatartási időben lehet tartózkodni.

   

Kövessen minket a Facebookon is!