Egészségügy 2021. október 29. 15:00

Teljeskörű látogatási tilalom a városi kórházban

Teljeskörű látogatási tilalom a városi kórházban
Teljeskörű látogatási tilalom lép életbe október 30-án, szombattól a kiskunfélegyházi városi kórházban. Kérik, hogy hozzátartozójukkal elsősorban telefonon tartsák a kapcsolatot. A látogatási tilalom alatt a súlyos állapotú beteg hozzátartozója látogatási engedélyt kérhet, aminek jogosságának megvizsgálása után a telephelyvezető főigazgató helyettes adhat ki. Engedéllyel is csak naponta egy hozzátartozónak engedik meg a látogatást, maximum 15 percre, kizárólag a megszokott látogatási időben. A látogatónak védettségi igazolvánnyal, vagy 48 órán belüli PCR teszttel kell rendelkeznie. A beteget megilleti az egyházi személlyel való kapcsolattartás. Felhívják a figyelmet, hogy a látogatási tilalom alatt fokozott biztonsági ellenőrzés lesz érvényben.

Írásbeli engedélyt telefonon, illetve e-mailben igényelhető:
Telefonszám: 76-801-679/6159
e-mail: [email protected]

Kérik, hogy minden esetben adják meg saját, illetve hozzátartozójuk adatait. Az elhunytakkal kapcsolatos ügyintézés és pénztár változatlanul működik. A betegdokumentáció másolat kizárólag e-mailen igényelhető [email protected] címen. A rendelőintézet nyitvatartása változatlan.

A teljeskörű látogatási tilalom alatt az alábbiak szerint lesz lehetőség csomag be- és visszajuttatására. 

• Csomagokat a portaszolgálaton keresztül tudják eljuttatni a bentfekvő hozzátartozóiknak, és ugyanott tudják átvenni az általuk küldötteket.

• Csomagokat naponta háromszor továbbítanak az osztályokra: 8, 12 és 18 órakor.

• Minden csomagra írják rá a hozzátartozójuk nevét, és osztályát és a beteg szobaszámát.

• Átvételnél annak a hozzátartozónak tudják átadni a csomagot, akit a beteg nevesít, és neve szerepel a csomagoláson.

• A csomag tartalmazhat általános ruházati, tisztálkodási és használati eszközöket, saját gyógyszereket.

• A csomag nem tartalmazhat tartós élelmiszert, italt, romlandó árukat.

• A csomag elvesztéséért, az abban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget a kórház nem vállal, lehetőség szerint ezt a csomag ne tartalmazzon.

• A csomag átvételekor átvételi elismervényt nem adnak.

Az intézmény teljes területén kötelező az orr-szájmaszk viselése! A 1,5 méteres távolságot egymás egészségének védelme érdekében feltétlenül tartsa be! Használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket előre is köszöni a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kiskunfélegyházi Telephelye. 
  

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Koronavírus