Sport 2021. november 3. 10:00

Idegenben szerepeltek a megyei csapatok

Idegenben szerepeltek a megyei csapatok
A Félegyházi ASI mindkét megyei csapata bajnoki mérkőzést játszott a II. osztályban október 28-án. A kettes csapat Baján, míg a hármas számú együttes Homoknégyen szerepelt.

Baján, 12-6 arányban nyert a kettes csapat magabiztos, jó játékkal.

Győztesek: Jánosi Ernő 4, Kocsis Bálint 2, Bársony Zoltán 2, Papp József 1, Boda Ákos 1, valamint a párosok: Jánosi E.- Kocsis B. 1, Boda Á. - Papp J. 1.

A hármas csapat játékosai eközben Homokmégyen álltak asztalhoz, ahol 9-9-es döntetlent értek el. Mivel a szettarány 35-29 volt a félegyháziak javára, így háromból két pontot kaptak.

Ki kell emelni Rekedt Zoltánt, aki mind a négy egyéni mérkőzését, valamint a páros meccsét is magabiztosan hozta, de a többiek is fontos győzelmekkel járultak hozzá a pontszerzéshez.

Győztesek: Rekedt Zoltán 4, Lajos Zsolt 2, Ernyes László 2, valamint a Rekedt Z. - Lajos Zs. páros 1.

A bajnoki fordulók ezzel még nem értek véget. Október 29-én ugyanis előrehozott bajnokit játszott a Félegyházi ASI II. a Tázlár FC ellen, amit 13-5-re megnyert.

Győztesek Kocsis Bálint 4, Jánosi Ernő 3, Papp József 2, Boda Ákos 1, Kocsis István 1, valamint a párosok: Jánosi E. - Kocsis B. 1, Boda Á. - Papp J. 1.

Információ: Ernyes László

Kép: Archív

G. Z.
    

Kövessen minket a Facebookon is!