Helyi hírek 2021. november 21. 10:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Évközi 34. vasárnap – Krisztus, a mindenség királya – 2021. november 21.

1. A mai perselyadományokkal a Katolikus Karitász munkáját segítik.

2. November 22-én, hétfőn kivételesen nem lesz Bibliaóra.

3. Hétfőn Szent Cecília szűz és vértanú emléknapja, szerdán pedig Dung-Lac Szent András áldozópap és vértanú társai emléknapja lesz.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. Szeretettel várják az érdeklődőket.

5. A héten megkezdődik a bérmálási felkészítés. Szeretettel hívnak minden 8. osztályos és középiskolás ifjút, aki még nem volt bérmálkozó, csütörtökön vagy pénteken este ½ 7-től ½ 9-ig a plébániára. A bérmálás június 4-én lesz. Természetesen szeretettel várják azokat a fiatalokat is, akik már voltak bérmálkozók. Nekik külön csoportot indítanak mindkét estén.

6. Szombaton az esti szentmise a Szent Mónika Közösség szándékára mutatják be, jövő vasárnap pedig az esti szentmisét a Szent József Kör szándékára mondják el. November 29-én hétfőn este ½ 7-kor lesz a Szent József Kör gyűlése a Közösségi Házban.

7. November 28-án, jövő vasárnap advent első vasárnapja lesz. Használjuk ki a karácsonyi készület idejét, hogy az őszinte bűnbánat és a jócselekedetek által valóban ünnepi díszbe öltöztethessük lelkünket, s a Jézussal való találkozás öröme tegye teljessé készületünket.

8. Már most felhívják a figyelmet, hogy advent hétköznapjain a RORÁTE misék reggel 6 órakor kezdődnek.

9. A héten megkezdik a karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtést a templomban, hogy minél több és tartalmasabb csomagot tudjanak összeállítani a rászoruló családoknak az ünnepre. Az adományokat a sekrestyében vagy a plébánián lehet leadni. Nagylelkű segítségüket előre is hálásan köszönik.

10. Jövő évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatóak a templom kijáratánál.

Áldott vasárnapot kívánunk mindannyiuknak!
                     

Kövessen minket a Facebookon is!