Helyi hírek 2021. november 16. 08:00

Körkérdés – Ez a tél sem múlhat el jégpálya nélkül

Körkérdés – Ez a tél sem múlhat el jégpálya nélkül
A félegyházi fiatalok szeretik és igénylik a jégpályát – derül ki körkérdésünkből. A megkérdezett diákok egyöntetű véleménye szerint nem csak a csúszkálás öröme miatt keresik fel szívesen télről télre, de találkozóhelyként sem utolsó.

Jelinek Levente (14)
– Fontos számomra a sport: már fél éve Cross Fitnessre járok, ami nagyon jót tesz a testnek is, és a léleknek is. Nagyon örülök, hogy újra megnyílik a jégpálya, mert a barátokkal és az iskolával is ki szoktunk járni. Nagyon jó programnak tartom! Nagyon szeretem a téli sportokat, az apukámmal és a testvéremmel minden évben járunk síelni.





Kiss-Fekete Lili (15)
– Nagyon sajnáltuk a barátaimmal, hogy tavaly nem volt a városban jégpálya. Örülünk, hogy újra lesz lehetőségük kijárni korcsolyázni. Idén biztosan nagyon sokszor igénybe fogjuk venni a barátaimmal. Egész évben rendszeresen sportolok, az Astra HFC Kiskunfélegyháza lánycsapatában játszom.





Tálas Miklós (18)
– Az elmúlt években a barátaimmal többször kilátogattam a jégpályára, de a téli sportok nem a kedvenceim, inkább a focit részesítem előnyben. Szeretem a csapatsportokat, mert összehozza a baráti és családi társaságokat.





Téglás Tamara (15)
– Nagyon örülök, hogy idén is lesz Félegyházán jégpálya, mert a családommal, az osztályommal és a barátaimmal rendszeresen ki szoktunk látogatni. A téli szünetben szinte minden nap elmegyünk, és nagyon élvezzük. Nálunk hagyomány, hogy minden évben a családdal elutazunk síelni, de idén a vírus miatt nem biztos, hogy lesz rá mód. Egyébként mindenféle sportot szívesen űzök, rendszeresen teniszezem is.

V. B.
       

Kövessen minket a Facebookon is!