Helyi hírek 2021. november 25. 07:00

Üléseztek a bizottságok

Képgaléria
Üléseztek a bizottságok
Üléseztek a képviselő-testület bizottságai. A városüzemeltetési és környezetvédelmi, a művelődési és szociális, a jogi és a gazdasági ügyekkel foglalkozó grémiumok tagjai november 22-én és 23-án ültek össze a városháza tárgyalójában, hogy előkészítsék és megvitassák a november 25-i képviselő-testületi ülés napirendi pontjait.

Egyebek mellett kitértek a Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. munkagép-beszerzési szándékára, a móravárosi kétcsoportos bölcsőde építési költségvetésének módosítására, illetve néhány félegyházi nonprofit tevékenységeket végző szervezet ingatlanbérbevételi kérését is megvitatták.

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. munkagép-beszerzési szándékkal fordult az önkormányzathoz. Egy mini kotrógép vásárlását kezdeményezték, ami nagymértékben megkönnyítené közszolgáltatási feladataikat a temetőfelújítás, köztisztaság, illetve parkfelújítás tekintetében.

Helyi nonprofit szervezetek ingatlanbérbevételi igényeit is megvitatták a bizottságok. Ezek a szerződések egy éves időtartamra szólnak, három hónapos felmondási idő mellett. Erre azért van szükség, hogy igény esetén piaci alapon tudja az adott ingatlant bérbe adni az önkormányzat.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton, V. B. 
         

Kövessen minket a Facebookon is!