Helyi hírek 2021. november 26. 07:00

Adventre készül Félegyháza

Képgaléria
Adventre készül Félegyháza
Kiskunfélegyháza ünnepi pompába öltözik a karácsony fogadására, az adventi várakozás idejére. November 25-én megérkezett és helyére került a város karácsonyfája – amit ezúttal a Bankfaluból, a Tegez utcából ajánlottak fel – és a díszek, fények is rákerültek.

A könyvtár melletti kis szökőkutat egy hat méteres adventi koszorú öleli körbe, ami a Heni Virágszalon dolgozóinak közreműködésével készült el. A Kossuth utcára 4,5 méteres világító fénycsokor került Tóth Pál jóvoltából. A Darvas Általános Iskola gondnoka szabadidejében készítette el az ünnepváró főutca méltó díszét.

Félegyháza adventi koszorúján, a polgármesteri hivatal előtt, november 27-én, szombaton 17 órakor lobban fel az első gyertya lángja. Hozzon az ünnep örömöt és békességet az életünkbe! A várakozás heteit hassa át az elcsendesülés, amikor megpihen test és lélek, és a szokottnál többet lehetünk együtt szeretteinkkel! Végezze el ki-ki az elmúlt év számadását, s vegyük tervbe – immár bölcsebben és tapasztaltabban – jövőbeli céljainkat!

Fotó: Fantoly Márton és Görög Anita 
       

Kövessen minket a Facebookon is!