Sport 2021. november 26. 11:00

Hatórás futóversenyt nyert meg Kádár Kitti

Képgaléria
Hatórás futóversenyt nyert meg Kádár Kitti
A „Fuss egy napot” versenysorozat keretében Kecskeméten várták a jelentkezőket 1-2-3 és 6 órás futásra novemberben. A félegyházi ultrafutó, Kádár Kitti 6 órás versenyszámban állt rajthoz, amely során 68,375 kilométert teljesítve az első helyet szerezte meg a nők között.

A versenyről és az élményeiről Kádár Kitti számolt be:
 A legszebb arcát mutatta az ősz ezen a hétvégén, hiszen gyönyörű napsütésben körözhettünk 6 órán keresztül. A segítőm Kozma Zsolti volt, aki minden órában azt követte, amit előre megbeszéltünk. A 9 órás rajt kicsit hűvös volt, de pár kör után lekerült a kesztyű. Szépen haladtam, és bár előző hétvégén váltófutóversenyen voltunk Ráckevén, pörgetni kellett a km-ket, és az első körben az éles fordítónál meghúztam a jobb lábam. Ezt a húzódást éreztem időnként (Azon a versenyen a 2. helyet sikerült bezsebelnünk).

Telt az idő, nekem pedig hatalmas öröm volt, hogy egy nagyon kedves futótársammal, Lorival futhattam a verseny nagy részét. Lorival egyforma tempót mentünk, a kilométerek is gyorsabban teltek és mégsem voltam egyedül. Zsolti az utolsó órában futott velem, de kértem, hogy ne beszéljen hozzám és maradjon csendben. Szól a kürt, vége lett a 6 órának. Boldog voltam, hogy ennyi nehézség, küzdelem után célba értem. Boldogan álltam a dobogó legfelső fokán. Töltődöm, ebből a versenyből merítek erőt a folytatáshoz.

Szívből köszönöm mindenkinek, aki részese volt ennek a hétvégének!

6 óra  68.375 km  Női 1. hely


Kép: Kádár Kitti

G. Z.
   

Kövessen minket a Facebookon is!