Helyi hírek 2021. november 28. 14:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Advent első vasárnapja – 2021. november 28.

1. Az adventi időben hétköznaponta csak reggel 6 órakor tartanak szentmisét.

2. December 2-án, csütörtökön délután 4 órakor szentségkitétellel csendes szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hívatásokért.

3. Várják a plébánián azokat a jegyespárokat, akik a Szent István Templomban szeretnének egyházi házasságot kötni 2022-ben.

4. December 9-én, csütörtökön este a kiskunfélegyházi önkormányzat szervezésben hangverseny lesz a templomban, amely csak védettségi igazolással látogatható.

5. Adventi lelkigyakorlatos beszédek lesznek a templomban december 10-én és 11-én az esti szentmisében. A beszédeket Vangel Imre kunszentmiklósi plébános atya fogja mondani. Kérik a híveket, a lelkigyakorlat alatt végezzék el karácsonyi szentgyónásukat.

6. December 11-én vetítik a városi moziban a „Magyar passió” című filmet, amelynek keretében beszélgetés lesz Eperjes Károly színművésszel.

7. A Zenebarátok Kórusa december 12-én, vasárnap délután ½ 4-től tartja adventi koncertjét.

8. Betlehemkészítő pályázatot hirdetnek. Bárki pályázhat tetszés szerinti anyagból készített betlehemmel. Az elkészített pályaműveket december 20-áig kérik bevinni a plébániára.

9. Írják a jövő évi szentmiséket. Kérik, hogy akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára!

10. Közeledik az év vége. Kérik a kedves híveket, hogy aki még nem fizette be az egyházi adót, fizesse be. Ezt megtehetik a Plébánián, vagy postai csekken, amelyek a padok mögötti asztalról elvihetőek.
       

Kövessen minket a Facebookon is!