Helyi hírek 2021. december 1. 12:00

Körkérdés: Adventi vásár

Körkérdés: Adventi vásár
Kiskunfélegyházát belengte az adventi hangulat a napokban: felállították a város karácsonyfáját, a főtér és a Kossuth utca fényárba borult, és nem utolsó sorban november 26-án megnyitotta kapuit az Adventi kézműves vásár a Móra Ferenc Művelődési Központban. Körkérdés rovatunkban a vásár hangulatáról, ajándékvásárlási szokásokról kérdeztük a betérő vendégeket.

Dékány Adrienn (48)
– Évente egyszer kifejezetten élvezem ezeket a típusú vásárokat, ahol néha veszek egy-két apróságot is, mint például: szappanokat, gyertyákat, vagy mézeskalács figurákat. Szeretem a vásárok hangulatát és én is örülök, ha valami különlegességgel lepnek meg.





Baranyi Dorottya (18)
– A családunkban általában könyveket szoktunk ajándékozni egymásnak, de ha a barátaimról van szó, szívesen keresek a kézműves vásárokban meglepetéseket számukra. Néptáncolok, így a barátaimnak is ilyen témában igyekszem ajándékokat keresni. Minden évben örömmel járok karácsonyi vásárokba, mert elvarázsol a hangulatuk.
 




Berze Noémi (41)
– Nagyon szeretem az adventi vásárokat a hangulat miatt, de ritkán vásárolok ezeken a helyeken. Inkább beszédbe elegyedek az árusokkal, akik ha adnak névjegykártyát, felkeresem a webáruházukat, és ott veszem meg a kézműves meglepetéseket a családtagjaimnak. Én magam is nagyon szeretek ilyen egyedileg készített termékeket kapni.
 




Hegedűs Johanna (17)
– Anyukámmal szoktam ilyen helyekre járni, de csak kinézzük a dolgokat, ötletek gyűjtünk, hogy mi magunk mit is tudnánk a látottakból megvalósítani. A barátnőimmel mindig kézműves dolgokat adunk egymásnak, azonban a családom férfi tagjainak inkább boltban megvásárolható ajándékokkal kedveskedem.

V. B.
         

Kövessen minket a Facebookon is!