Helyi hírek 2021. december 5. 14:00

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Advent 2. vasárnapja – 2021. december 5.

1. Az adventi időben hétköznaponta csak reggel 6 órakor van szentmise.

2. Vasárnap délután 4 órakor szentségkitétellel kezdik a szentségimádást.

3. Várják a plébánián azokat a jegyespárokat, akik a Szent István Templomban szeretnének egyházi házasságot kötni 2022-ben.

4. Hangverseny lesz a templomban december 9-én, csütörtökön este 6 órakor Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata szervezésben. A rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Ezen a napon este nem lesz szentmise.

5. Adventi lelkigyakorlatos beszédek lesznek a héten pénteken és szombaton az esti szentmisében. A beszédeket Vangel Imre kunszentmiklósi plébános atya fogja mondani. Kérik a híveket, a lelkigyakorlat alatt végezzék el karácsonyi szentgyónásukat!

6. December 11-én, szombaton vetítik a városi moziban a „Magyar passió” című filmet. Közönségtalálkozó keretében beszélgetés lesz Eperjes Károly színművésszel.

7. A Zenebarátok Kórusa december 12-én, vasárnap délután ½ 4-től tartja adventi koncertjét a templomban. Ebből az okból elmarad a Rózsafüzér-társulat találkozója.

8. Betlehemkészítő pályázatot hirdettek. Bárki pályázhat tetszés szerinti anyagból készített betlehemmel. Az elkészített pályaműveket december 20-áig kérjük bevinni a plébániára!

9. Írják a jövő évi szentmiséket. Kérik, hogy akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a plébániára!

10. Közeledik az év vége. Kérik a kedves híveket, hogy aki még nem fizette be az egyházi adót, fizesse be. Ezt megteheti a plébánián, vagy postai csekken, amelyek a padok mögötti asztalról elvihetőek.

11. Jövő évi kalendáriumok, falinaptárak és karácsonyi képeslapok vásárolhatóak a sekrestyében és a plébánián.
            

Kövessen minket a Facebookon is!