Sport 2021. december 6. 12:00

Mikulás Kupán szerepelt Kisteleken az FTSI U7-es csapata

Mikulás Kupán szerepelt Kisteleken az FTSI U7-es csapata
A gyerekek nagy izgalommal várták a december 4-i mérkőzéseket. Tervezetten 8 csapat részvételével bonyolították volna a versenyt, de létszámhiány miatt két csapat lemondta a szereplést. A szervezők gyors közös edzői döntés alapján 2 csoportba sorsoltak 3-3 csapatot és oda-visszavágó formában dőltek el a csoporthelyezések.

⚽ Eredmények:

FTSI – Kistelek II.: 3-4

FTSI – Sándorfalva: 2-1

Kistelek II. – FTSI: 2-2

Sándorfalva – FTSI: 1-0

Ezzel a csoport 2. helyét szerezte meg az FTSI, így készülhettek a Kistelek I. ellen a 3.-4. helyet eldöntő helyosztóra.

A helyosztó nagyon gyors, pörgő mérkőzést hozott, ahol egyik csapat sem tudta a helyzeteit kihasználni, mert sokszor a félegyháziak és az ellenfél is a kapu szájából mentette meg csapatát a góltól. Aztán a 6 percben Ramocsa Sándor törte meg a gólcsendet, és egy kapu előtti kavarodást kihasználva vezetéshez juttatta az FTSI-t. Itt nem hagytak lehetőséget az ellenfélnek és gyors letámadással a 7 percben ismét ő növelte két gólra előnyüket. A mérkőzés vége előtt 1 perccel az ellenfél szépíteni tudott. Az utolsó percben okos labdatartással és pontos védekezéssel őrizték meg az egygólos vezetésüket és így megérdemelten szerezték meg a 3. helyet a tornán.

Kistelek I. – FTSI: 1-2

A torna végeredménye:

1. Kiskunmajsa
2. Kistelek II.
3. FTSI
4. Kistelek I.
5. Sándorfalva
6. Csólyospálos

Az FTSI csapata: Fazekas Zalán, Nagy Márton, Bakó Imre, Ramocsa Sándor, Vörös Róbert, Vörös Csongor Edzők: Pót László, Nagy Roland

Pót László edzői összegzése: – Ez a torna is nagyon jó megmérettetése volt U7-es csapatunknak. Jó volt látni a reggeli találkozáskor, hogy a gyerekek milyen nagy izgalommal várták az eseményt. Többségben voltak a látványos, edzéseken gyakorolt elemek, amiket vissza tudtak adni gyerekek, de természetesen tudjuk, hogy mi az, amit még fejleszteni kell a játékukban, képességükben. Egy testvérpár, Vörös Róbert és Csongor először vettek részt ilyen eseményen, és egyáltalán nem mutattak megilletődött hozzáállást, de kiemelném a teljes csapat küzdeni akarását a rendezvényen.
 

Kövessen minket a Facebookon is!