Helyi hírek 2021. december 10. 08:00

Tartalmas évet tud maga mögött a Tourinfom iroda

Tartalmas évet tud maga mögött a Tourinfom iroda
Mint arról korábban beszámoltunk, kihirdették a „Félegyházi fotókaland” őszi fordulójának nyerteseit. Olasz Anita, a Tourinform iroda vezetője elmondta, hogy sok csodálatos alkotás született ezen a fordulón is, amelyek között természetfotók és különféle, kreatív módon megmutatott városrészletek is helyet kaptak. Mint minden fordulónál, most is szabadtéri kiállításon gyönyörködhetnek az érdeklődők a végeredményben, amely az adventi udvar részeként, a Holló-kör előtti területen kapott helyet.

A vezető örömmel mutatta meg az egész éves fotópályázat eredményeit, amelyeket egy helyre rendezve, egy asztali naptáron vihetnek haza az érdeklődők. Véleménye szerint egy remek, városunkat népszerűsítő termék született meg így, amely családtagoknak, munkatársaknak, üzleti partnereknek is ideális ajándék lehet karácsony előtt. Ezen kívül számos félegyházi logóval, emblémával ellátott ajándéktárgy is a rendelkezésre áll a látogatók előtt, valamint elkészültek a karácsonyi üdvözlőlapok is, amiket megvásárolhatnak a Tourinform irodában.



Olasz Anita felhívta a figyelmet rá, hogy az év végén még egy kvízjátékkal is készültek, hiszen a Mesél a város QR-kódjai segítségével egy történelmi időutazásra invitálják a játékos kedvű városlakókat. Nincs más dolguk, mint átvenni a kvízlapot a Tourinform irodában, ahol további információkkal is szolgálnak a játékot illetően. Egy mobiltelefonra, mobilinternetre van szükség, és ha hanganyagot használnak szívesen, akkor egy kis fülhallgatót is tegyenek a zsebükbe, mielőtt útnak indulnak. A játék során 24 helyszínt kell bejárni és 24 kérdést megválaszolni a Múzeum Atlasz applikáció segítségével, amit aztán el kell juttatni a Tourinform irodába. Hozzátette: ha adventi időszakban (december 23-áig) bemutatják a helyes megfejtéseket, akkor egy kis meglepetésben is részesülnek a játékosok.



Olasz Anita hozzátette, hogy tartalmas, élményekkel teli esztendőt tudhat maga mögött a Tourinform iroda és bízik benne, hogy a jövő évben még több elképzelést tudnak megvalósítani majd. Tervek már vannak bőségesen, amelyekről januárban részletesen beszámol majd.

Z. A.
          

Kövessen minket a Facebookon is!