Program 2021. december 9. 10:00

Szombaton újra városunkban a Tankcsapda

Szombaton újra városunkban a Tankcsapda
December 11-én, szombaton a Rocktárban lép fel a Tankcsapda zenekar. A megújult koncerthelyszínen többször fellépett már a csapat, legutóbb 2018-ban bulizott együtt a félegyházi közönséggel.

Borítókép: A Tankcsapda Facebook-oldala

Lukács László, az együttes alapítója és énekese megkeresésünkre elmondta, hogy a vírushelyzet nehéz helyzetbe hozott mindenkit, természetesen őket is. Lehetetlenné tette a zenekarok számára a turnézást és sajnos most is bizonytalan azt megmondani, hogy a terveik egy-két hónap múlva meg tudnak-e majd valósulni. Ezzel együtt azt gondolja, hogy a szombati koncertnek nem lesz semmi akadálya.

A 10 állomásos, Nincsenek szavak turné, amelynek keretében Kiskunfélegyházára is érkeznek a fiúk, egy 2019-ben írt dal után kapta nevét. Ez három rajongóból baráttá avanzsált embernek állít emléket, egy hölgynek és két srácnak, Katának, Liginek és Robinak. Az ő haláluk ihlette a dalt, amiről az énekes elmondta, hogy véleményük szerint így illik és így tisztességes, ha méltó módon emlékeznek meg róluk, akik éveken, évtizedeken át ott voltak a Tankcsapda koncerteken, akiket a közönség is már jól ismert, akik gyakorlatilag családtagok voltak már. A dalból klip is született és egy videóriport, aminek a premierje december 7-én volt. Ebben részletesebben és mélyebben mesélnek a dalról és a keletkezéséről,
ami ide kattintva nézhető meg. 

Lukács László hozzátette, hogy a kiskunfélegyházi koncerten is megemlékeznek róluk, de természetesen nem az elmúlás lesz a fókuszban. Mint minden Tankcsapda bulin, a rock and roll lesz a középpontban. Hangsúlyozta, hogy a Rocktárban mindig jó volt a hangulat, biztos benne, hogy most szombaton is így lesz. Nagyon várják már.

Végezetül elmondta, hogy december 29-én, Debrecenben, a Főnix Arénában nagyszabású Tankcsapda bulira készülnek. Tavaly kénytelenek voltak kihagyni a járványügyi helyzet miatt, idén várnak mindenkit szeretettel.

Z. A.

       

Kövessen minket a Facebookon is!