Helyi hírek 2021. december 12. 14:00

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései

A Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetései
Advent harmadik vasárnapja – 2021. december 12.

1. Hétfőn Szent Lúcia szűz és vértanú emléknapja, kedden pedig Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.

2. Hétfőn ½ 6-kor Bibliaóra lesz a Jókai utcai Közösségi Házban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

3. December 13-án, hétfőn, a Boldogságos Szűz Mária fatimai jelenésére emlékeznek, a családokért imádkoznak. A szentmisék reggel 6 órakor, déli 12 órakor lesznek. Fél 12-től rózsafüzért imádkoznak a családokért.

4. Kedden és pénteken 9-től 11 óráig van nyitva a Jókai utca 1. szám alatti Karitász bolt. A héten ingyenes ruhaosztással várják az érdeklődőket.

5. Az adventi időszakban hétköznaponként reggel 6 órakor vannak a szentmisék. Szeretettel hívnak mindenkit a hajnali RORATE-misékre, hogy közös imádsággal és a kegyelmi ajándékok vételével indíthassuk a karácsonyi készület napjait. A hajnali misék előtt 5 óra 25 perctől
szentségimádást tartanak és szokás szerint elimádkozzák az irgalmasság rózsafüzérét.

6. December 20-án, hétfőn lesz a betegek karácsonyi gyóntatása. Akik tudnak környezetükben idős, beteg emberekről, akik az ünnepek előtt szeretnének szentségekhez járulni, jelezzék a plébánián lakcím és telefonszám megadásával.

7. Akik még nem rendezték idei egyházi adójukat és van rá lehetőségük, azokat kérik, hogy a következő hetekben a plébánia irodájában tegyék ezt meg. Gondoskodó szeretetüket hálásan köszönik!
          

Kövessen minket a Facebookon is!