Sport 2021. december 18. 12:00

Két tornán jártak az U9-es focisták

Képgaléria
Két tornán jártak az U9-es focisták
Mozgalmas hetek vannak a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) U9-es fiú labdarúgói mögött. Két igen színvonalas focitornán szerepeltek a gyerekek.

Kisteleken, december 4-én a Mikulás Kupán nagy küzdelemben, egy ötcsapatos körmérkőzéses tornán sikerült a III. helyezést elérniük.

Eredmények:
I. Sándorfalva
II. Kistelek
III. Félegyházi TSI
IV. Csongrád
V. Csólyospálos

Csapattagok: Pót Damján, Horváth Zoltán, Sasi Alex, Lukács Noel, Varga Hunor, Varga Zsombor, Czinege Vince, Orbán Levente, Szabó Krisztián, Szabó Kristóf.

*  *  *

December 12-én Pesterzsébeten, a Puebla Téli Tornán jártak, ahol egy hatcsapatos körmérkőzéses, illetve egy helyosztó összecsapás után a VI. helyezést érték el a félegyháziak.

Eredmények:
I. Újpest
II. Monor
III. Carvalho BLAUSE I.
IV. Csepel
V. Carvalho BLAUSE II.
VI. FTSI

Csapattagok: Páli Márk, Besze Zsolt, Varga Zsombor, Polgár Bálint, Orbán Levente, Czinege Vince, Lukács Noel.

Az U9-eseknél a Carvalho BLAUSE két csapattal érkezett, továbbá a Félegyházi TSI, a Csepel UP SE, az Újpesti TE, valamint a Monor SE szállt harcba a győztesnek járó trófeáért. A csoportkörös szakasz során a Monor és az Újpest vívta ki a döntőbe jutást, kettejük fináléja pedig nem hozott gólt, az újpestiek végül büntetőkkel diadalmaskodtak. A bronzérmet a Carvalho I-es csapata szerezte meg, amely a bronzmérkőzésen a csepelieket múlta felül, az ötödik helyen pedig a Carvalho II. zárt, a helyosztón legyőzve a Kiskunfélegyházát. (Puebla FS)

A két focitorna között pedig itthon, december 6-án, egy kis meglepetés várta a gyerekeket az edzés végén. A Télapó nevében minden kis focipalántánknak egy-egy kis ajándékcsomagot adtak át, amelyekben további két kis apró meglepetés volt elrejtve számukra.
                

Kövessen minket a Facebookon is!