Helyi hírek 2021. december 21. 10:00

Az összetartás az igazi siker!

Az összetartás az igazi siker!
A Félegyházi Pékség a megpróbáltató időszak ellenére sikeres évet zár, hiszen nemcsak minden munkatársuknak maradt biztos a munkahelye, de tovább is tudtak növekedni az itthoni piacon. Sikeresen megnyílt az egyik legmeghittebb Piknikségük és más városokban is terjeszkedni tudtak. A Félegyházi Pékség az elért sikereket igazi csapatmunkának tartja, hisz az összefogás erejében, és hogy mindenkinek hangot kell kapnia, ha a cég jövőjéről van szó.



– Mi nem munkatársként tekintünk a kollégáinkra, hanem mint családtagokra. Foglalkoztat minket, mire gondolnak, közösen folytatunk beszélgetéseket és vonjuk be őket a terveinkbe, a jövő céljaiba. Csakis nekik köszönhetjük az elért sikereket. Az összetartás ereje ebben az évben is messzire vitt minket. Ezért hálával tartozunk nekik – meséli Gulyás Szilvia, a pékség marketing és kommunikációs igazgatója.



– A december fontos hónap a márka számára, hiszen ilyenkor kikerülnek a polcokra a várva várt bejglik. A Félegyházi Pékség nem sajnálja az időt és az energiát, ha a termékeiről van szó. A bejglik és a kalácsok is 100 százalékban kézzel készülnek. Ezek a szeretettel és odafigyeléssel készült házias ízű termékek szinte olyanok, mintha a nagymamáink készítették volna. A vásárlóknak idén 5 féle bejglivel és kétféle édes kaláccsal készül a Félegyházi Pékség. Az ünnepi időszakban a klasszikus diós és mákos bejglik mellett megjelennek a diós-aszalt sárgabarackos, diós-aszalt áfonyás és mákos-aszalt szilvás ízkombinációk is.

– Szezonális termékeinket vásárlóink már online is meg tudják rendelni a
www.regimodibeigli.hu oldalon, amely megkönnyíti a karácsonyi előkészületeket, hiszen a kalácsokért és a bejglikért már nem kell aggódniuk.

A titok talán a nosztalgia!

Minden év őszén elindul a nagy bejglikóstolás a cégnél, a receptúra tökéletesítése. Az íze azonnal visszarepít minket a gyerekkorunkba, amikor a nagymamánk készítette azt minden karácsonykor. Hogy mi a titka a bejglijeinknek? Talán a nosztalgia és a kollégáink szeretetteljes odafigyelése, amit minden egyes bejgli feltekerésébe fektetnek. Remélem, termékeinkkel sokak ünnepi pillanatait tudjuk majd megédesíteni! – árulta el nekünk Gulyás Szilvia.

Az ünnepek közeledtével egyre többen vágynak egy kis pihenésre. A Félegyházi Pékség Piknikségei szeretettel várnak mindenkit, akik egy finom bögre forró csokoládé mellett lelassulnának egy picit. Hiszen, ez a márka legfőbb mottója is, egy helynek lenni, ahol egy kicsit megáll az idő.
          
(X)
          

Kövessen minket a Facebookon is!