Helyi hírek 2022. január 3. 10:00

Halálos baleset Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között – frissítve!

Képgaléria
Halálos baleset Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között – frissítve!
Január 2-án, vasárnap 13 óra 57 perckor a 4625-ös út 56-os kilométerénél (Tiszaalpár közelében) egy autó letért az útról és egy fának csapódott. A sofőr a baleset során életét vesztette. Az eset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja – írta közleményében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép és további fotók: Kécskei Krónika

A baleset során a járműbe beszorult egy ember, akit a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – áll az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményében. A balesetet követően a helyszínen útlezárás nem történt.

A hivatalosan meg nem erősített helyszíni információk szerint, Kiskunfélegyháza felől haladt az autó, amikor egy balra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, majd az út szélén kettő fának is neki ütközött. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette – adta közre a katasztrófavédelem pontosított hírét a Kécskei Krónika Facebook-oldala.
         

Kövessen minket a Facebookon is!