Sport 2022. január 5. 17:30

Gazdag évet zárt a Kiskun Vízi és Szabadidő Sportegyesület

Gazdag évet zárt a Kiskun Vízi és Szabadidő Sportegyesület
Kilenc versenyen vettek részt az elmúlt évben az egyesület tagjai. Sebők János tizenkét magyar bajnoki címet nyert az ötvenméteres medencében.  Kiemelkedően szerepeltek még és bajnokok lettek Gyovai Balázs, Urbán Tamás, Csenki Klára. Ugyanilyen jól szerepeltek a rövidpályás magyar bajnokságon is, ahol Sebők János nyolc aranyérmet, Ónodi László, Csenki Klára és Füzesi Zsófia egy-egy aranyérmet nyert. Versenyzőik közül tízen nyertek érmet a különböző megmérettetéseken. A váltóik is kitettek magukért, úgy a gyors, vegyes és mixváltók is ott vannak a korcsoportos élmezőnyben.

Borítókép: archív

A rövidpályás bajnokságon magyar bajnok lett a 4x100 méteres férfi vegyes váltó Urbán Tamás, Holló Szabó Viktor, Sebők János, Ónodi László összetételű négyes. Szintén első lett 4x50 méteres mixváltó Kalotai Zsuzsanna, Füzesi Zsófia, Sebők János, Holló Szabó Viktor összeállításban. Összességében 65 arany, 32 ezüst és 37 bronzérem volt a termés, azaz 134 érem. A sportegyesület létszáma 21.

Az egyesület az elért eredményeikkel az ország 97 egyesülete közül ott van az első húszban – tájékoztatta lapunkat Ónodi László csapattag.
          

Kövessen minket a Facebookon is!