Helyi hírek 2022. január 10. 12:00

A szokottnál is többen látogatták tavaly a fürdőt

A szokottnál is többen látogatták tavaly a fürdőt
Az elmúlt évek legnagyobb vendégforgalmát érte el 2021-ben a Félegyházi Termál Parkfürdő – tudtuk meg Kelemen József fürdővezetőtől, aki elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatti bezárást és részleges nyitvatartást a nyári hónapok vendégdömpingje ellensúlyozta.

Borítókép: Facebook

Az üzemen kívüli időszakot a fürdő dolgozói hasznosan töltötték: a belső terek mellett a kerti bútorzatot is lefestették, továbbá elvégezték a zöldterület karbantartását. A nyár elejére az uszoda bejáratánál megújult a lábmosó, a kültéri medencék fölé újabb napvitorlákat helyeztek ki, és egy fürdőruha-centrifugát is beüzemeltek az öltözőbe a vendégek fürdőruháinak megszárításához.

Az örömteli nyitást követően kisgyermekes családok, az idősebb korosztály és fiatalok is szép számmal vették igénybe a fürdő szolgáltatásait. Több sport, valamint szabadidős tábornak adott helyet a strand, és szép számban érkeztek az Erzsébet-táboros csoportok is.

Az uszodát használó sportegyesületekkel történt megegyezéssel a fürdő az őszi-téli időszakban is nagyobb vízfelületet tud a lakossági úszók rendelkezésére bocsátani. A négy úszópályából legalább kettő folyamatosan használható, tehát mindig van úszási lehetőség.

Év végére elkészült a fürdő legnagyobb népszerűségnek örvendő medencéjének, az úgynevezett kis sajtnak a burkolati felújítása is. Az új év tervei között pedig többek között a lakossági úszásoktatás bevezetése szerepel, gyakorlatilag korosztálytól függetlenül – számolt be a fürdővezető.
        

Kövessen minket a Facebookon is!