Sport 2022. január 13. 08:00

Január 30-án lesz a Yours Truly idei első köre

Január 30-án lesz a Yours Truly idei első köre
Mint minden évben, idén is részt vehetnek a futást kedvelők a Yous Truly eseményén, ahol egy jó hangulatú edzés közben kilométereket gyűjthetnek Kiskunfélegyházának. A helyi futókat Kiss Ottó és a Fuss Félegyháza Futókör Facebook-csoport koordinálja és tartja össze. Idén első alkalommal a Parkerdő kistisztásán lesz a találkozó, január 30-án, reggel 8 órakor. Várnak mindenkit, aki kedvet érez magában és becsatlakozik a nap folyamán az egy kilométeres körökbe.

A Yours Truly lényege az, hogy a leghidegebb hónapok végén (januárban és februárban), amikor nincsenek futóversenyek, a sport szerelmesei kilométereket gyűjtsenek saját városuknak. Az eredményeket aztán feltöltik és országosan látható, hogy melyik város volt adott időpontban a legaktívabb. Már 2017-ben több mint 400 kilométer gyűlt össze városunknak, 2018-ban és 2019-ben az 500-nál volt a léc, és 2020-ban már majdnem sikerült elérni a 900 kilométert. A 2021-es adatok alapján Kiskunfélegyháza az ötödik helyen zárta a januári és februári összesítést, 1041,6 kilométerrel.



Idén az említett januári időponton túl, február utolsó vasárnapján, 27-én szervezik a második fordulót. Bővebb információt a Fuss Félegyháza Futókör Facebook-csoportban találnak.

Z. A.
                                 

Kövessen minket a Facebookon is!