Helyi hírek 2022. január 16. 16:00

Elindult a Társasjáték klub Félegyházán

Képgaléria
Elindult a Társasjáték klub Félegyházán
Több mint ötven résztvevővel elindult a társasjáték klub Kiskunfélegyházán, amelynek első, bemutatkozó alkalma január 15-én volt a Móra Ferenc Művelődési Központban. Az ingyenes közös játékra baráti társaságok, vagy egyéni résztvevők jelentkezését várják tízéves kor felett.

A tervek szerint havi egy alkalommal rendeznék meg a klubot, de a végleges rendszeresség az egyéni igények felmérésétől függ. Fekete Krisztián, a művelődési központ munkatársa, a játékklub vezetője összegezte a jövőbeni elképzeléseiket.

– Január 15-én elindult nálunk a Társasjáték klub nevezetű rendezvénysorozat, ami iránt úgy tűnik, nagy az érdeklődés. Előzetesen ötvenen jelentkeztek, de jöttek regisztráció nélkül is néhányan. Próbálunk a jövőben is arra törekedni, hogy minden korosztály képviselőjét játékra csábítsunk, mivel hisszük, a játékszeretet kortalan. Nagyon sok fajta társasjátékkal készültünk, de a saját kedvenc behozatalának sincs akadálya. Készletünk közt megtalálhatók a stratégiai-, a kártya-, a gamer szintű, és számos partijáték is. Bízunk abban, hogy ezekkel az összejövetelekkel közelebb hozhatjuk az embereket, illetve a társaságokat egymáshoz.

További tájékoztatás Fekete Krisztán klubvezetőtől kérhető, a 76/466-843-as telefonszámon.

V. B.
          

Kövessen minket a Facebookon is!