• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Gól nélküli döntetlent játszott Vanó Sándor csapata Pest megye ellen
Sport 2022. január 22. 15:00

Gól nélküli döntetlent játszott Vanó Sándor csapata Pest megye ellen

Képgaléria
Gól nélküli döntetlent játszott Vanó Sándor csapata Pest megye ellen
A Pest megye–Bács-Kiskun megye mérkőzés lett a nyitómérkőzése a kétnapos tornának, amelyet Gyulán rendez ezen a hétvégén a Csongrád megyei szövetség. A szombat délelőtt vívott mérkőzésen a felek megosztoztak a pontokon.

Borítókép és további fotók: Kiss Zoltán

A megyei hírportál tudósítása szerint komoly presztízscsatának számít a Magyar Amatőr Válogatottak Nagypályás Országos Tornájának (MAVONT) a nyitómérkőzése, maguk a felek tették presztízskérdéssé, hogy adott pillanatban vajon melyik csapat a jobb. Pest megye számára az lenne presztízskérdés, hogy a legutóbbi alkalmaktól eltérően végre ne Bács-Kiskun jusson tovább a selejtezőből, hanem ők, Bács-Kiskun megyei szempontból pedig az a presztízs hajtotta Vanó Sándor csapatát, hogy ezen torna kereti között Bács-Kiskunnak legyőznie Pest megyét még nem sikerült. Nos, a mérkőzésen gól nem született, így nem tört meg a Pest megye elleni jég, ezt persze aligha bánná Vanó Sándor és csapata, amennyiben a végén sikerülne megnyerniük a tornát. Ezzel természetesen ugyanígy vannak a Pest-megyeiek is.

Bács-Kiskun megye a következő mérkőzését 12 óra 30 perces kezdettel vívja, akkor a rendező, Csongrád-Csanád megye lesz az ellenfél.

Pest megye – Bács-Kiskun megye: 0-0

Gyula, vezette: Hajdú Dávid, Kovács Antal, Szabó József.

Pest megye: Farkas – Miknyócki, Kiss B., Orbán, Thoma (Mudroch 48.), Mányi (Barabás 40.), Tárkányi, Tóth-Ilkó, Hámor, Horváth L., Abért. Vezetőedző: Győri Zoltán.

Bács-Kiskun megye: Oroszi – Pintyi, István, Halasi (Kiss L. 44.), Márki, Rideg (Bashiri-Shahroodi 31.), Dobosi, Makó, Varga M. (Farkas Z., 51.), Szabó Sz., Valkai. Vezetőedző: Vanó Sándor.
             

Kövessen minket a Facebookon is!