Sport 2022. január 23. 14:00

Legyőzte Bács-Kiskunt Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottja

Legyőzte Bács-Kiskunt Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottja
A szombati játéknapon elért két döntetlen után vasárnap reggel Jász-Nagykun-Szolnok megye válogatottjával játszott a Bács-Kiskun megyei legénység. A mérkőzést 2–1 arányban elveszítette, így reményét is a tornagyőzelemre.

A megyei hírportál beszámolója szerint a vasárnap reggel 9 órakor kezdődött mérkőzésen mindenképpen győznie kellett volna Vanó Sándor csapatának ahhoz, hogy reménye legyen a tornagyőzelemre, ezáltal az országos döntőbe jutásra. Az ellenfél Jász-Nagykun-Szolnok megye csapata volt. Bár a mérkőzésen a lajosmizsei Kiss László találatával a 11. percben megszerezte Bács-Kiskun a vezetést, Tóth Gergő még az első félidőben egyenlített, Kriska Norbert 43. percben szerzett góljával pedig a vezetést is átvette Jász-Nagykun-Szolnok. Újabb gól már nem esett, és mivel a rá következő mérkőzésen Pest megye legyőzte Békés megyét, a délutáni, Békés megye elleni találkozón már csak az a tét Bács-Kiskun számára, hogy ne győzelem nélkül búcsúzzon.

Bács-Kiskun megye – Jász-Nagykun-Szolnok megye: 1–2 (1–1)

Gyula, vezette: Mákos Márk (Kovács Antal, Hajdú Dávid)

Bács-Kiskun: Eifert (Oroszi 18.) – István (Tóth L. 43.), Pintyi, Torma (Matos 31.), Knap, rideg, Fekete T. (Bashiri-Shahroodi 31.), Varga M., Dobosi, Valkai, Kiss L. (Halasi 43.).

Jász-Nagykun-Szolnok: Kovács T. – Varga D., Szabó V., Sipos (Kóródi 31.), Balla, Sindel, Szentannai, Tóth G., Kovács R. (Ballók 31.), Nagy N. (Gazdag 48.), Kriska (Vadas 58.).

Gól: Kiss L. a 11., illetve Tóth G. a 23., Kriska a 48. percben.

Sárga lap: Halasi 54., illetve Sipos 29., Szentannai 42.
        

Kövessen minket a Facebookon is!