Helyi hírek 2022. január 27. 14:00

Így közlekedtek ti

Így közlekedtek ti
Gyermekrajz-pályázatot hirdet Így közlekedtek ti címmel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága – az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére.



A rajzoknak a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatni, külön témakör megkötés nincs. Az alkotások mérete kizárólag A/4 vagy A/3 méret lehet. Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz. Az alkotásokat egyénileg kell elkészíteni.

A pályamunkákat a területileg illetékes rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottságához (VBB) kell beküldeni az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola / óvoda megnevezése) feltüntetésével, legkésőbb május 5-éig. A pályaműveket nem őrzik meg és nem küldik vissza.



A VBB-k az általuk zsűrizett és kiválasztott legjobb alkotásokból május 20-áig kategóriánként 3-3 pályaművet továbbítanak a második fordulóra a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz (MBB). Az MBB szakmai zsűrije által kiválasztott nyertesek nevét és pályaműveit június 3-án a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzés Facebook-oldalán teszik közzé.

1-3. díj: kategóriánként tárgyjutalom, amelyet az alkotók a területileg illetékes balesetmegelőzési bizottság titkárától vehetnek át.

Kövessen minket a Facebookon is!