Helyi hírek 2022. január 30. 17:50

Szalagavató a Kossuth Lajos szakképző iskolában

Képgaléria
Szalagavató a Kossuth Lajos szakképző iskolában
A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős diákjai számára is megtartották a szalagozó ünnepséget január 28-án, pénteken. Az esemény az osztályok bevonulásával és szalagtűzéssel kezdődött. Ezek után Szabó Péterné igazgatónő köszöntötte a tanulókat.

– Kedves végzősök! A mai ünnepség középiskolai pályafutásotok egy meghatározó állomása. Mint minden szalag, valamit összeköt, ez is összeköt benneteket osztálytársaitokkal, osztályfőnökeitekkel, tanáraitokkal és az iskolával. Jelzi, hogy közel vagytok az általános iskola végén kitűzött céljaitok eléréséhez, viseljétek tehát ezt a szalagot a következő félévben, amely jelzi, hogy érettek, felkészültek vagytok az életre, a továbbhaladásra. Már csak egy nagy akadály áll előttetek, az érettségi és a szakmai vizsga. De a mai nap legyen kicsit a visszaemlékezésé, a közösen megélt pillanatok felidézésé, hiszen számos élményt, tapasztalatot szereztetek. Kedves végzősök! Az ünnepi ruhátokra feltűzött szalag és Kossuth-jelvény legyen számotokra a közösségünkhöz tartozás jelképe, viseljétek méltón a városban! Végezetül kívánok nektek sok erőt, hitet, jó egészséget a felkészülési időre!

Ezt követték zenés-táncos produkciók majd az estét a bécsi keringő zárta, amely modernebb köntösbe öltözött, ezt tükrözte a tánc zenei világa is. 

Kép és szöveg: Fantoly Márton

                   

Kövessen minket a Facebookon is!