Helyi hírek 2022. február 5. 10:00

Félegyházán járt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje

Képgaléria
Félegyházán járt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje
Kiskunfélegyházán a Kossuth utca és a Zrínyi utca kereszteződésében tartott fórumot és sajtótájékoztatót Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje és Kis-Szeniczey Kálmán, a Bács-Kiskun megyei 4. sz. országgyűlési egyéni választókerületben induló közös ellenzéki jelölt február 4-én, pénteken délután. Az összejövetelen – amire azért érkezett Márki-Zay Péter, hogy mozgósítsa a választókat az ellenzéki jelölt mellett – sok félegyházi jelent meg.

A miniszterelnök-jelölt elismerését fejezte ki Csányi József polgármesternek, amiért 90 százalékos eredménnyel nyerte a 2019-es választást. Ahogy fogalmazott: kétség nem fér ahhoz, hogy ha valaki ilyen kiváló eredménnyel megnyeri egy város polgármesteri székét, az együtt gondolkodik az ott élőkkel.

– Polgármesterként mondom, hogy ez arról árulkodik, hogy ismeri a település gondjait, és mindenkit egyformán szolgál. Most mégis arra kérem az őt támogatókat is, hogy áprilisban szavazzanak az ellenzék listájára, mert mindenki érdeke, hogy változás legyen! – fogalmazott Márki-Zay Péter.

Fotó: Fantoly Márton
             

Kövessen minket a Facebookon is!