Hirdetmények 2022. február 4. 18:15

Új felhívások a Városi Civil Alap keretében

Új felhívások a Városi Civil Alap keretében
Megjelentek a Miniszterelnökség által nyújtott forrásból A Városi Civil Alap keretében civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása 2022. című alprogram civilszervezeteket érintő pályázati kiírásai.

A Városi Civil Alap keretében a „civil közösségek tevékenységének támogatása” címmel 2021 márciusában megjelent pályázati felhívás forrást nyújtott az 5000 fő feletti lélekszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára. A pályázat sikere alapján és figyelembe véve a civil szervezetek igényeit, a Kormány a támogatási programot 2022-ben ismételten elindítja.

A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civilszervezetek részére is elérhetővé tegye azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhetnek. A támogatás lebonyolításával összefüggő feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: BGA Zrt.) látja el.

A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR-ben) lehet benyújtani.

A pályázatok benyújtására február 18-án, péntek délig van lehetőség.

Egy pályázó kizárólag egy pályázatot nyújthat be jelen pályázati kiírás keretébenA pályázó kizárólag egy pályázati kategóriára igényelhet támogatást. Több pályázó nem nyújthat be együttesen pályázatot.

A pályázati kiírások a következő linkeken érhetők el: www.bgazrt.hu

A pályázat elérhető még a https://civil.info.hu/ oldalon is.

A BGA Zrt. a kiírás vonatkozásában elektronikus és telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn, amely elérhető a +36-1-795 9601-es telefonszámon:

  • hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig,
  • kedden és csütörtökön 13-tól 16 óráig.

Várják kérdéseiket a [email protected] e-mail címre.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Kövessen minket a Facebookon is!