Sport 2022. február 8. 14:00

Nagy csatában maradtak alul

Nagy csatában maradtak alul
A hétvégén az Eszterházy SC csapatát fogadta a városi sportcsarnokban a Kiskunfélegyházi KC. Nagyon várták a találkozót, készültek a revansra, ugyanis Egerben szoros meccsen maradtak alul és kaptak ki 4 ponttal – mondta el lapunknak Bindics Gábor vezetőedző.

Borítókép: archív

A számításaikat meglehetősen keresztülhúzta, hogy kulcsjátékosaik betegség miatt hiányoztak a mérkőzésről. Ezt még megfejelte az a tény, hogy új játékosokkal kiegészülve érkezett az ellenfél, akik a korábbi összecsapásukkor nem játszottak, most viszont 29/15 illetve 15 ponttal gazdagították csapatukat. Így is sikerült szoros meccset játszani, a félidei eredmény 41-42 volt a vendégeknek. A végére elfáradtak a vendéglátók, az ellenfél ezt jól kihasználta és nagyarányú különbség lett az összecsapás vége. Jó lett volna, ha a félegyháziak betalálnak kintről, az ellenfélnek ez sem okozott gondot. Bindics Gábor elismerését fejezte ki mind a vendégcsapatnak, mind a félegyházi fiúknak. 

Dicséret illeti a szép számban megjelent hazai szurkolóknak is, akik óriási hangulatban buzdították a csapatot. A következő hazai mérkőzés február 20-án, vasárnap 17 órakor lesz a mezőberényi együttes ellen.

Végeredmény:

Kiskunfélegyházi KC – Eszterházy SC: 62-81
(18-22, 23-20, 8-11, 13-28)
              

Kövessen minket a Facebookon is!