Program 2022. február 9. 10:00

Párok útja – 6 állomásos program a Házasság hete alkalmából

Párok útja – 6 állomásos program a Házasság hete alkalmából
A Móra Ferenc Művelődési Központ Február 12-én elindítja a Házasság hete programsorozatát, Párok útja címmel. Első eseményére szerelmes- és házaspárokat várnak korosztálytól függetlenül.

A Párok útja tulajdonképpen egy szerelmi kalandtúra párok részére – tudtuk meg Kovács-Csonka Szilviától, az intézmény igazgatójától. Egyetlen délután, 14-től 18 óráig, amit együtt töltenek a párok, ahol tényleg minőségi időt adhatnak egymásnak. A Párok útja tulajdonképpen egy séta, egy kellemes, 6 állomásos esemény, ahol felidézhetik kapcsolatuk meghatározó eseményeit. Az első állomás a Sarlós Boldogasszony Templom parkja, majd a Petőfi-tér következik, a Móra-tér, Nepomuki Szent János-tér, a Szent István Templom parkja és végül a Móra Ferenc Művelődési Központ.

Egy-egy állomáson egyszerűbb feladatokat kell megoldani, ezek során sok mindent meg lehet tudni egymásról. A kérdésekre a választ ott a helyszínen is meg lehet adni szóban vagy írásban, de haza is lehet vinni és a délután folyamán megoldani. A játék utolsó helyszínén, a Móra Ferenc Művelődési Központban ajándékkal kedveskednek a résztvevő pároknak, illetve a nevük bekerül egy dobozba. Aznap este hatkor sorsolás lesz, ahol páros belépőket nyerhetnek Pál Feri atya előadására vagy a Bugaci Tanyaszínház Páros élet című pajzán népi játékára.

A program felelőse Almási Emerencia, aki megkeresésünkre elmondta, hogy a Párok útja az első olyan program, amit a Móra Ferenc Művelődési Központ újdonsült tagjaként szervezhet.

– Ezért is van bennem egy kis félsz, hiszen sok-sok óra munkája van benne. Innen is nagyon köszönöm a művelődési központ munkatársainak a rengeteg támogatást, segítséget és nem utolsósorban a lehetőséget. Nagyon bízom benne, hogy minél több érdeklődő lesz a program iránt, aminek szívvel-lélekkel készült minden apró részlete. Úgy gondolom, hogy ez a nap egyfajta megmérettetés lesz számomra, amit izgatottan várok és mindezek mellett készen állok az előttem álló további kihívásokra is – tette hozzá.

Az eseményről bővebb információt kérhetnek a 76/466-843-as telefonszámon.

Z. A.
           

Kövessen minket a Facebookon is!