Program 2022. február 17. 16:00

Könyvtársarok – Programajánló (nem) csak anyukáknak

Könyvtársarok – Programajánló (nem) csak anyukáknak
Február 19-én, szombaton Kiskunfélegyháza több helyszínén a farsangé lesz a főszerep. A Petőfi Sándor Városi Könyvtárban 9 órától családi szombat délelőttre várják a kicsiket és a nagyokat, akik szüleikkel, nagyszüleikkel együtt kézműveskedhetnek. Díszes álarcot, vidám bohócot, ablakdíszt és képeslapot készíthetnek.


Fotó: illusztráció – ujbuda.hu

Február 22-én, kedden 10 órakor folytatódik a Betűbölcsi, a könyvtár baba-mama klubja. Fekete-Setény Tamara címzetes rendőr zászlós, balesetmegelőzési előadó ad tanácsot az anyukáknak, hogyan közlekedhetnek biztonságosan kisgyermekükkel.




Február 24-én, csütörtökön 17 órakor a Zöld könyvtári esték vendége a háromgyermekes gödöllői édesanya, Tóth Andi, aki 2016 óta tudatosan törekszik háztartása minimális hulladéktermelésére. Saját módszereit, tapasztalatait osztja meg a kezdőtől a haladó szintig, mindezt a magyar viszonyokra vonatkoztatva a Dobd ki a szemetest! című képes, sokoldalú, alapos, motiváló, szemléletformáló kézikönyvében, amely megtalálható és kölcsönözhető a bibliotékából. A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.



Fotó: köztérkép

A képzőművészet kedvelőit pénteken 17 órakor Szabó György Munkácsy-díjas szobrászművész kiállítására várják, aki figurális szobrásznak tartja magát, végtelenül szereti az emberi test ábrázolását, ám az utóbbi időben a szerkezetek kerültek előtérbe alkotásaiban. A tárlatot Verebes György Munkácsy-díjas festőművész, a Szolnoki Művésztelep művészeti vezetője nyitja meg.
     

Kövessen minket a Facebookon is!