Petőfiszállás 2022. március 1. 10:00

Közös képviselő-testületi ülés

Képgaléria
Közös képviselő-testületi ülés
Február 24-én tartotta közös képviselő-testületi ülését Petőfiszállás, Pálmonostora, Gátér Önkormányzata, amelynek helyszíne a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal díszterme volt. A testületi ülésen a települések polgármesterei, alpolgármesterei, jegyzői és képviselői voltak jelen. A napirendi pontok közül a 2022-es évi költségvetés elfogadásának megtárgyalására került sor, amit a képviselőtestület elfogadott.

A közös testületi ülés nem volt rendhagyó, hiszen 2012. január 1-én, idén immár 10 éve, hogy megalakult a közös körjegyzőség a települések között. Továbbá a település 1952-ben vált önállóvá Kiskunfélegyháza városának Ferencszállása és Szentkút nevű határrészeiből, amelynek idén 70 éves évfordulóját ünnepelték meg a jelenlévők.

Petőfiszállás településvezetője egy közös vacsorával kedveskedett a megjelent tagok részére a két igen fontos ünnep alkalmából. Köszönetet mondott Szász János Petőfiszállás polgármestere, Jánosiné Gyermán Erzsébet Gátér polgármestere és Cseszkó László György Pálmonostora polgármestere a példamutató közös hivatali munkáért. Ezen kívül dr. Torma Andrea aljegyző és dr. Toldi Zsolt jegyző is köszönetét fejezte ki a hivatal dolgozóinak lelkiismeretes munkájáért.

Az ízletes vacsorát és az ünnepi tortát Tápay Tünde és a konyha dolgozói készítették el a vendégek számára – írta közösségi oldalán Petőfiszállás önkormányzata.
           

Kövessen minket a Facebookon is!