Helyi hírek 2022. március 8. 11:30

Timike családjának gyűjtenek a város több pontján

Képgaléria
Timike családjának gyűjtenek a város több pontján
Mint korábban beszámoltunk róla, a 300 grammal született, hamarosan hároméves félegyházi Kis Timike javára Jótékonysági Nőnapi Sütivásárt rendeznek ma városszerte. Aki a szebbnél szebb és finomabbnál finomabb édességek közül választ, az a családot támogatja. A cserébe adott összeg ugyanis Timike fejlesztését fogja szolgálni.

Miután lapunkban bemutattuk a bámulatos élni akarásról tanúbizonyságot tevő csöppség sorsát, és írtunk a családra háruló embert próbáló kihívásokról, nagyon sokan szerették volna valamilyen módon kifejezni együttérzésüket, és hozzájárulni a szülők terheinek csökkentéséhez. Így szerveződött a jótékonysági sütivásár. Az elv nem ismeretlen már Félegyházán, korábban is folyt már hasonló gyűjtés. Segíteni lehet süteménysütéssel, süteményvásárlással, mindkettővel, vagy egyszerűen adomány befizetésével Timike javára a Sorsocskák Alapítvány számlaszámán keresztül.

A sütemények már elkészültek. Megvásárolhatók a város több helyszínén. Aki teheti, vásároljon belőlük önmaga és családja örömére, és fogyasszák el Timike egészségére abban a tudatban, hogy a bevétel a család folyamatos pénzügyi terheit enyhíti.

Ezeken a helyeken vásárolhatnak finomságokat:
A városháza és a piac főbejáratánál, a Sirius Clubban, a Tesco üzletsorán található Heni Virágszalonban, illetve a Kossuth utcán levő Heni Virágszalonban a becsületkasszába várják az anyagi felajánlásokat.

Aki teheti, utalhat belátása szerinti összeget Timike javára a Sorsocskák – a Kárpát-Medencei Gyermekekért Alapítványon keresztül, az alábbi számlaszámra: 11732071-20053842.

A megjegyzés rovatba feltétlenül tüntessék fel Timike nevét!


V. B.
               

Kövessen minket a Facebookon is!