Helyi hírek 2022. március 9. 15:40

Szép volt Emberek: több mint 5 millió forint gyűlt össze Timike javára

Képgaléria
Szép volt Emberek: több mint 5 millió forint gyűlt össze Timike javára
Minden várakozást meghaladó, páratlan sikerrel zárult a félegyházi Kis Timike javára szervezett jótékonysági akció: 5.250.640 forint gyűlt össze. A félegyháziak ismét bizonyságot adtak összetartásukról, empátiájukról.

Bajzák Andrea és Kovácsné Nagypál Anita szervezők által megálmodott sütivásár a meghirdetés pillanatától elképesztő együttérzést és segíteni akarást indított el, és – köszönhetően a közösségi oldalaknak – túlnőtt Félegyháza, de még az ország fölrajzi határain is. Vállalkozók, iskolák, szervezetek, egyesületek álltak az ügy mellé. Perselyeket helyeztek ki üzletekben, vendéglátóegységekben, motorosok és családtagjaik, barátaik nyújtottak segítő jobbot és álltak egy emberként a nemes ügy mellé. Környező települések lakói, általános és középiskolák, szerveztek kezdeményeztek saját, házon belüli gyűjtéseket, készítettek sajátkezűleg finomságokat, hogy pénzre váltva azt támogatást nyújthassanak Timikének. A nőnapi sütivásáron családanyák, lányok és asszonyok szabadidejük feláldozásával sütött édességeitől roskadoztak az asztalok, amit önkéntesek árusítottak végtelen lelkesedéssel és szeretettel.

Ami Félegyházán az elmúlt hetekben történt, arra nincsenek szavak. Ismét bebizonyosodott, hogy összefogással, jó szándékkal bármi lehetséges! Szép volt Emberek! Hajrá kicsi lány!
              

Kövessen minket a Facebookon is!