Kultúra 2022. március 19. 10:00

Bemutatkozott a Remedy a Rocktárban

Képgaléria
Bemutatkozott a Remedy a Rocktárban
Bemutatkozott a Remedy zenekar a Rocktárban, március 5-én. Az egy éve, diákokból alakult zenekar máris több saját dallal büszkélkedhet, egyéni stílusuk születése már folyamatban van.

A zenekar énekese, Gönczöl Kamilla elmondta, hogy először ketten voltak Brimo Minannal, és mindössze annyit tudtak, hogy énekelni szeretnének. Ekkor érkezett a pároshoz Maléth Mirtill, aki gitárosként segítette őket. Rájöttek, hogy szükségük van még tagokra, így találtak rá Görög Krisztiánra, majd Vas Biankára, akikkel 2021 februárjában megalakították a Remedy nevű formációt.

A zenekar pop-rock vonalon mozog, alternatív zenekarnak vallják magukat. Elmondták, hogy soha nem gondolták volna, hogy ilyen nehéz feladat összetartani egy csapatot. A kezdeti súrlódások azonban mára már elsimultak és igazi barátokká, valóságos kis családdá kovácsolódtak össze. A rocktáras fellépésre nagyon sokat készültek, boldogok voltak, hogy a városban ilyen lehetőség adódik. 4 új dallal mutatkoztak be, amelyek mellett feldolgozásokat is hallhatott a közönség.

Tagok:
Gönczöl Kamilla – ének
Brimo Minan – ének, gitár
Maléth Mirtill – gitár
Vas Bianka – basszusgitár
Görög Krisztián – dob

Z. A. 
          

Kövessen minket a Facebookon is!