Sport 2022. március 20. 15:30

A második félidőben gyűrte le az SC Hírös-Épet a Félegyháza II.

Képgaléria
A második félidőben gyűrte le az SC Hírös-Épet a Félegyháza II.
A forduló előtt a 6. helyen tanyázó SC Hírös-Ép az éllovas Kiskunfélegyházát fogadta a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában, a 14. fordulóban. Szoros első félidő után a vendégcsapat igazolta jó helyezését, és elvitte mind a három pontot.

Borítókép és további megye I-es fotók: Tóth Zsolt Totya

SC Hírös-Ép Egyesület – Kiskunfélegyháza II.: 1–4 (1–1)


Kecskemét, 80 néző, vezette: Herczeg Róbert (Berger Tibor, Balogh Bence)

SC Hírös-Ép: Farkas – Kiss B., Kitl, Háry, Dani (Prikidánovics 46.), Pánczél, Parázs, Utasi (Ronkó 66.), Kövecs, Szász, Bálind (Rákóczi 61.). Játékos-edző: Kitl Zoltán.

Kiskunfélegyháza II.: Magyar – Cseh D., Keresztesi, Szabovik, Makány(Kenderes 82.) Huber, Palásti, Kurgyis K.(Masír 77.) Polgár Sz., Fricska (Kurgyis B.60.) Horváth. Edző: Lapsánszki Tamás.

Gól: Parázs a 13., illetve Szabovik a 33., Kurgyis K. a 65., Palásti a 78., Kurgyis B. a 87. percben.

Kitl Zoltán: – Véleményem szerint a számszerű végeredmény, a 4–1 túlzott, belülről úgy éreztem, hogy egyenrangú partnerek voltunk, megvoltak a lehetőségeink is. Fiatalabb a csapatunk, a rutin döntött a Félegyháza javára. De abszolút nem vagyok csalódott, mert szerintem jól játszottunk, egyelőre ezt tudjuk, büszke vagyok a csapatomra, és arra, hogy aki kilátogatott a mérkőzésre, az jó meccset látott.

Lapsánszki Tamás: – Botrányosan rosszul játszottunk az első játékrészben, az az idei év leggyengébb teljesítménye volt, harminc percet odaajándékoztunk az ellenfélnek. Bent maradtunk az öltözőben? Nem tudom, egy biztos, rossz volt nézni a csapatot. A második játékrészben már voltak szép megoldásaink, ennek köszönhetően szerintem megérdemelt győzelmet arattunk, nagyon örülünk a három pontnak.

Forrás: baon.hu

*  *  *

A hétvégén a megyei első osztályban a 16. fordulót rendezték meg. Szombaton három mérkőzést vívtak meg. Győzelemmel mutatkozott be a Soltvadkert kispadján Papp Róbert, csapata Lajosmizséről hozta el a három pontot. Hartán és Kiskunfélegyházán a hazai csapat győzött.

Kiskunfélegyháza – Faddikorr-Kiskunhalasi FC 5–0 (1–0)

Kiskunfélegyháza, 120 néző, vezette: Hagymási Attila (Lichtenberger István, Csire Róbert)

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Nagy D. (Tóth I. 73.), Magony, Valkai, Oroszi D. (Csurka 39.), Erős, Ábel, Kanyó, Urbán, Nemesvári, Bálint. Edző: Némedi Norbert

Kiskunhalas: Strobán – Rácz, Túri, Ikotic (Kiss 46.), Lengyel, Pocsai, Miletic, Agócs, Dordevic, Hajrulovic, Angeli (Mucsi 46.). Edző: Kocsis Gábor

Gól: Csurka a 40., az 53., Kanyó a 63., Valkai a 68., Erős a 88. percben.

Némedi Norbert: – Végig nagyon magabiztosan, uralva a játékot játszottunk a mai napon. Rengeteg lehetőséget dolgoztunk ki, amiből szép számmal eredményesek is voltunk. A célunk a három pont megszerzése volt, és ezt teljesítettük is.

Kocsis Gábor: – Sajnos a minőségi különbség kijött a mérkőzésen. Az első félidőben ezt próbáltuk ellensúlyozni a lelkesedésünkkel, amit hellyel-közzel sikerült is megvalósítanunk. A második játékrészben már nagyobb fokozatra kapcsolt a Kiskunfélegyháza, és ekkor már nem tudtuk felvenni velük a versenyt.

Forrás: baon.hu

V. F.  
        

Kövessen minket a Facebookon is!