Helyi hírek 2022. március 24. 08:00

A zene is segít a bajban – jótékonysági hangverseny a zeneiskolában

A zene is segít a bajban – jótékonysági hangverseny a zeneiskolában
A zene is segít a bajban címmel, tavaszköszöntő jótékonysági hangversenyre várják a zenekedvelőket a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola koncerttermébe, március 26-án, szombaton, 17 órakor. Az eseményen az intézmény tanárai mellett egykori és jelenlegi diákok is közreműködnek.



– Igyekszünk jó kedvet, jó hangulatot teremteni, hiszen segíteni jó hangulatban is lehet – mondta el Kis-Fekete Vilmos intézményvezető. Hozzátette: tavaszi hangversenyt már korábban is szerveztek, ám Szeriné Bíró Ágnes ötlete alapján az idei esemény jótékonysági esemény lesz. Közös összefogásból szervezték a koncertet, ahol tanárok, egykori és jelenlegi diákok is azonnal segítségüket ajánlották fel. Az esemény teljes bevételét a háború elől menekülni kényszerülők támogatására ajánlják fel.

A színes, tavaszi hangulatú koncerten ütősök, vonósok és fúvósok is képviseltetik magukat, lesznek apró növendékek és helyet kap majd két zongorás nyolckezes darab is a repertoárban.

A hangverseny során egy perselybe helyezhetik el az adományaikat a zenekedvelők, amit aztán a polgármesteri hivatal segítségével juttatnak el a rászorulóknak.


Z. A. 
                          

Kövessen minket a Facebookon is!