Sport 2022. március 24. 09:00

Elkészült a megyei kupa következő fordulójának a sorsolása

Elkészült a megyei kupa következő fordulójának a sorsolása
A Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun megyei igazgatósága elkészítette a Magyar Kupa megyei 2. fordulójának a sorsolását. A mérkőzéseket április 6-án vívják meg az érintett csapatok.

A megyei hírportál beszámolója szerint meglehetősen és szokatlanul sok idő telt el a Megyei kupa első és második fordulója között a 2021/22-es bajnoki idényben, az első kört ugyanis szeptember közepén játszották le. Tizennyolc csapat futott akkor ki a pályára, tizenkét megyei első osztályú – akik számára a kupában való részvétel kötelező – , és hat alsóbb osztályú csapat. Azon párosítások mindegyikéből, amelyekben alsóbb osztályú gárda szerepelt, a megyei első osztályú csapat jutott tovább, így a második kör sorsolását kilenc, megye egyes klub várhatta.

A következő kör mérkőzéseit április 6-án, szerdán, 16 óra 30 perces kezdettel fogják megvívni. A párosítás: Akasztó FC–Kecel FC, Kalocsai FC–Bácsalmási PVSE, Kiskunfélegyháza–Kiskőrösi LC, Kecskeméti LC–Soltvadkerti TE. A Lajosmizse ellenfél nélkül, erőnyerőként jutott be a következő körbe. A továbbjutó kilétét a rendes játékidő lejárta után döntetlen állás esetén büntetőrúgásokkal döntik el. 
               

Kövessen minket a Facebookon is!