Helyi hírek 2014. november 4. 12:10

Körkérdés: Ön mit vár az új városvezetéstől?

Képgaléria
Körkérdés: Ön mit vár az új városvezetéstől?
Mindenkit váratlanul ért a kérdés, de valamennyi válaszadó vár, elvár, remél, kér valamit.

Kati (45)

A kórház-probléma megoldása a minimum, amit mihamarabb meg kellene kísérelni. A városban egyébként annyi lemaradás felhalmozódott ebben a 4-24 évben, hogy olyan lett Félegyháza, mint egy nagyobbacska falu. Összefogást várok és cselekvést. Közeleg a Karácsony, pezsegjen és fényben ússzon a városközpont, a hagyományos Aranykapu helyett faházak vagy pavilonok álljanak, megfizethető árakon az árusoknak és a lakosságnak.

Éva

Új munkahelyek létesítése az elsődleges, majd az utak javítása, mert az egyikből kevés van, a másik eléggé rossz állapotú. Jó lenne, ha a következő 5 évben a lakosság érdekeit tartanák szem előtt! A kórház épületét kórháznak kellene használni, nem elfekvőnek.

Károly (78)

Csak amit ígértek, azt teljesítsék. Legyenek érezhető változások, lépjenek kórház- és Fürdőszálló ügyben. Élhető várost várok, többek közt a piac környékén az úttest és a járda rendbetételét.

Melinda (24)

A fiataloknak jóval több munka- és tanulási lehetőséget szeretnék. A huszonéves korosztály is kapjon esélyt elhelyezkedésre és oktatásra, mert minket is komolyan kell venni, akik még keresik a helyüket, és a munkáltatók gondoljanak arra, hogy mindenkinek el kell kezdenie valahol. Ők is voltak pályakezdők, mi is kérünk esélyt.

tli

Kövessen minket a Facebookon is!