Helyi hírek 2022. március 28. 13:00

Növelte előnyét az éllovas Félegyháza

Növelte előnyét az éllovas Félegyháza
A hétvégén a 17. fordulót játszották le a csapatok a megyei első osztályú bajnokságban.

Soltvadkerti TE Variens – Kiskunfélegyháza: 2–3 (2–1)

Soltvadkert, 150 néző, vezette: Sebestyén László (Juhász Dóra, Juhász László).

Soltvadkert: Szabó N. – Katona, László, Dulai (Tóth Á. 74), Hegedűs, Supka, Varga B., Gémesi (Lévai 82.), Molnár, Fék, Bashiri. Edző: Papp Róbert.

Kiskunfélegyháza: Oroszi T. – Nagy D. (Csurka 46.), Magony, Valkai, Oroszi D. (Némedi 91.), Ludasi, Ábel (Kulcsár 48.), Kanyó, Urbán, Nemesvári (Tóth I. 84.), Bálint (Erős 63.). Edző: Némedi Norbert

Gól: Bashiri a 20., a 26., illetve Ludasi a 31., a 72., Oroszi D. az 52. percben.

Sárga lap: Dulai 30., Hegedűs 73., ill. Ludasi 60. perc.

Papp Róbert: – Gratulálok a Kiskunfélegyházának a győzelemhez, most is bebizonyították, hogy nem véletlenül vezetik a megyei I. osztályú tabellát, mert nagyon jó játékosokból áll a csapatuk. Meg kell dicsérnem az én csapatomat is, attól függetlenül, hogy 3–2-es vereséget szenvedtünk, de rendesen megnehezítettük a Félegyháza dolgát. Két tizenegyes gólt kaptunk, volt kontakt, be lehetett fújni. Nem fogok semmit a játékvezetőre, mert nekünk is kilencven percünk volt arra, hogy annyi gólt rúgjunk, hogy nyerjünk. Tetszett a játékosaim hozzáállása, lehet rájuk alapozni. Az biztos, hogy az elkövetkezendő időszakban a Soltvadkerti TE-től nehéz lesz pontot rabolni, erre készülhetnek az ellenfeleink is. Most teljesen más szemléletű a csapat, mint az elmúlt hónapokban. Retteghetnek tőlünk az ellenfelek, de az kérdés, hogy ez ki fog-e majd jönni?

Némedi Norbert: – Szeretnék gratulálni a hazai csapatnak, mert a mai napon rendkívül jól játszottak, remekül oldották meg a feladatukat. Az egész kilencven perc alatt mezőnyfölényben játszottunk, de nagyon nehezen tudtuk megbontani a Vadkert védelmét. Két pontrúgásból és egy akcióból sikerült. Ez benne volt végig a mérkőzésben, de nehéz volt felállnunk 2–0-as hátrányból. Azt gondolom, hogy nagyon jó meccset játszottunk, egy kiváló ellenféllel szemben. 
                    
Forrás: baon.hu
                    

Kövessen minket a Facebookon is!