Helyi hírek 2022. március 29. 11:00

Üléseztek a képviselő-testület bizottságai

Képgaléria
Üléseztek a képviselő-testület bizottságai
Március 28-án és 29-én tartotta ülését a városüzemeltetési és környezetvédelmi, a művelődési és szociális, a jogi és a gazdasági ügyekkel foglalkozó bizottság. Ekkor vitatták meg a március 31-i képviselő-testületi ülés napirendi pontjait.

A városüzemeltetési és környezetvédelmi bizottság az ülésen a városi víziközmű rendszerek 2021-2036. évekre szóló fejlesztési terveit véleményezte, valamint az üres önkormányzati lakások hasznosításáról döntöttek.

Dr. Ónodi Izabella, a művelődési és szociális bizottság elnöke elmondta, hogy egyebek mellett a sportszervezetek és civil szervezetek támogatásáról döntöttek az ülésen, melyek véglegesítéséről a testületi-ülésen fog döntés születni.

– Összesen tizenöt napirendi pontot tárgyalt a gazdasági ügyekkel foglalkozó bizottság. A legfontosabb pont a mélyépítési feladatok forráskiegészítésének megtárgyalása volt. Ezek a Korona utca, a Csongrádi út, városi parkolóépítés, a Zöldmező-lakótelep, a Péteri út, az I. köz, valamint a Deák Ferenc utca
felújításához kapcsolódtak. Módosítottuk a költségvetési rendeletet egyéb támogatási kérelmekkel, amiket a bizottság egyhangúlag befogadott. Továbbá döntés született a Félegyházi Térségi Sportiskola Nonprofit Kft. 2021. évi beszámolójáról. Ezen felül döntöttünk még támogatási kérelmek tárgyában és egy
üzlethelyiség hasznosításáról is pályázati kiírás született – összegezte az elhangzottakat Gyenes Attila, a gazdasági ügyekkel foglalkozó bizottság elnöke.

V. B.
       

Kövessen minket a Facebookon is!